Berendezés karbantartás

A hangár karbantartás során az utas- és teherszállító repülőgépek kötelező időszakos karbantartásait, illetve javításait végezzük el. Ezek a karbantartások a feladat összetettségétől függően 3-60 napot vesznek igénybe. Ilyenkor a repülőgép nem üzemel. A munkálatokat műhelyek támogatják és egészítik ki, amelyek a karbantartáshoz kapcsolódó különböző részfeladatokat, illetve javítási munkákat végzik.

Nyitott pozíciók

Karrierút, új projektek,
dinamikus növekedés

Az Aeroplexről röviden

Az Aeroplex Közép-Európai Kft. a régió legnagyobb független repülőgép karbantartó vállalata, amely 30 éves múltra tekint vissza a Liszt Ferenc repülőtéren. Az ügyfeleink száma és a tőlük kapott megrendelésekkel együtt a létszámunk is dinamikusan nőtt az elmúlt években, mára elértük a 700 főt. Magasan képzett szakembereinkkel kiváló minőségű és egyre bővülő szolgáltatásokat kínálunk légitársasági partnereinknek a karbantartástól a legmélyrehatóbb javításokig, főként a legismertebb Boeing és Airbus repülőgép típusokon.

Miért jó nálunk dolgozni?

A repülőgépek karbantartása rendkívül összetett, felelősségteljes, egyben nagy presztízsű hivatás. A komoly munkavégzést időnként közösségi programokkal dobjuk fel, pl. családi nap, Mikulás parti, karácsonyi buli. Ha érdekel egy igazán különleges környezet, a repülőtér világa, emellett egy stabil, megbízható céget keresel, ahol folyamatosan szélesítheted a szakmai tudásod, az Aeroplex a Te helyed!