Repülőgép-karbantartás

Mivel foglalkozunk?

Repülőgép-karbantartás során az utas- és teherszállító repülőgépek kötelező ellenőrzéseit, illetve karbantartásait és javításait végezzük el. Ezek lehetnek aktív, járatokat teljesítő repülőgépek (forgalmi karbantartás) és üzemből ideiglenesen kivont repülőgépek (hangár karbantartás), amin a karbantartást végezzük.

A munkálatokat műhelyek támogatják és egészítik ki, amelyek a karbantartáshoz kapcsolódó különböző részfeladatokat, illetve javítási munkákat végzik. Ilyenek például a fényező, a lemezes, a kabinbelsős, vagy a roncsolásmentes anyagvizsgáló. Számos olyan feladat és munkakör van, ahol akár repülőgépes alapképzettség nélkül, egy szakmunka birtokában is van lehetőséged repülőgép-karbantartáson dolgozni.

Nyitott pozíciók

Karrierút, új projektek,
dinamikus növekedés

Az Aeroplexről röviden

Az Aeroplex Közép-Európai Kft. a régió legnagyobb független repülőgép karbantartó vállalata, amely 30 éves múltra tekint vissza a Liszt Ferenc repülőtéren. Az ügyfeleink száma és a tőlük kapott megrendelésekkel együtt a létszámunk is dinamikusan nőtt az elmúlt években, mára elértük a 700 főt. Magasan képzett szakembereinkkel kiváló minőségű és egyre bővülő szolgáltatásokat kínálunk légitársasági partnereinknek a karbantartástól a legmélyrehatóbb javításokig, főként a legismertebb Boeing és Airbus repülőgép típusokon.

Miért jó nálunk dolgozni?

A repülőgépek karbantartása rendkívül összetett, felelősségteljes, egyben nagy presztízsű hivatás. A komoly munkavégzést időnként közösségi programokkal dobjuk fel, pl. családi nap, Mikulás parti, karácsonyi buli. Ha érdekel egy igazán különleges környezet, a repülőtér világa, emellett egy stabil, megbízható céget keresel, ahol folyamatosan szélesítheted a szakmai tudásod, az Aeroplex a Te helyed!