Repülőgép-
fényező

Karrierút, új projektek, dinamikus növekedés

Feladatok

  • Repülőgépek külső-belső alkatrészeinek festése szórópisztollyal és hengerrel egyaránt, részben javítás vagy újrafestés (kompozit és alumíniumfelületeken)
  • Festékeltávolítás NDT ellenőrzéshez (repedésvizsgálat)
  • Külső matricázás (új dizájn felhelyezése, eltávolítása)
  • Felületvédelem és korrózióvédelem

Az Aeroplexről röviden

Az Aeroplex Közép-Európai Kft. a régió legnagyobb független repülőgép karbantartó vállalata, amely 30 éves múltra tekint vissza a Liszt Ferenc repülőtéren. Az ügyfeleink száma és a tőlük kapott megrendelésekkel együtt a létszámunk is dinamikusan nőtt az elmúlt években, mára elértük a 700 főt. Magasan képzett szakembereinkkel kiváló minőségű és egyre bővülő szolgáltatásokat kínálunk légitársasági partnereinknek a karbantartástól a legmélyrehatóbb javításokig, főként a legismertebb Boeing és Airbus repülőgép típusokon.

Miért jó nálunk dolgozni?

A repülőgépek karbantartása rendkívül összetett, felelősségteljes, egyben nagy presztízsű hivatás. A komoly munkavégzést időnként közösségi programokkal dobjuk fel, pl. családi nap, Mikulás parti, karácsonyi buli. Ha érdekel egy igazán különleges környezet, a repülőtér világa, emellett egy stabil, megbízható céget keresel, ahol folyamatosan szélesítheted a szakmai tudásod, az Aeroplex a Te helyed!

Jelentkezem

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, írj nekünk. A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent részedről, és mi szívesen válaszolunk a felmerült kérdésekre. Reméljük, hogy hamarosan téged is az Aeroplex csapatában üdvözölhetünk.

    Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google Adatvédelmi irányelve valamint az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.